Nurgul Yesilcay otkrila tajne dobrog izgleda!

Glumica Nurgul Yesilcay, koja se proteklih nedelja sastajala sa svojim obožavaocima u bioskopima uz film Kim Bu Aile / Ko je ova porodica, među poznatim je imenima koja su često na dnevnom redu zbog objava na društvenim mrežama.

Nurgul Yesilcay otkrila tajne dobrog izgleda!

Foto Credits: Haberler

Turska glumica Nurgul Yesilcay, koja je privukla pažnju svojim fit imidžom u poslednjim objavama na svom Instagram nalogu, otkrila je svoje tajne lepote. Odgovarajući na pitanja Omura Sabuncuoglua u emisiji koja je emitovana na kanalu Show TV, glumica je zahvalila Sabuncuogluu na pohvalama za njen fit izgled i rekla sledeće. „Čekala sam ovaj trenutak mesecima. Dugo sam se brinula i vodila računa o sebi. Večeras sam završila sa večerom. To je značilo da mogu to da uradim. Vodim računa da ne doručkujem kasno, vodim računa i u pauzama. Formula za post od 16 sati je radila za mene.” .

Objašnjavajući svoje jedinstvene tajne lepote, Yesilcay je izjavila da belance daje napetost licu, a da kada se primeni kako treba, kesice se smanjuju. Rekavši da koristi filter kafu za celulit, Nurgul Yesilcay je rekla: „Kada popijete kafu i nanesete ostatak, to dobro deluje na celulit.”.

Evo i novih fotografija o kojima je bilo reči pa i sami procenite. Kako vama Nurgul izgleda? Podsećamo da glumica ima 46 godina koje se uopšte ne primate na njoj!

NOVO - Sukru Ozyildiz najavio novi projekat

By: TV Exposed