Kraj turske serije Nasil Fenomen Oldum

Serija sa Nilperi Sahinkayom u glavnoj ulozi stigla je do finala! Objavljena je poslednja epizoda serije Nasil Fenomen Oldum / Kako sam postala fenomen, objavljene na platformi BeIN Connect.

Kraj turske serije Nasil Fenomen Oldum

Foto Credits: IMDB

Poslednja epizoda ove turske internet serije, koja se sa publikom susrela u četvrtak uveče, emitovana je 21. aprila.

U režiji Mustafe Kotana, serija je počela da se susreće sa publikom 17. marta. Nilperi Sahinkaya, koja igra lik Ale, fenomen društvenih medija, serijom je otkrila realnost današnjeg sveta.

Finale serije Nasil Fenomen Oldum / Kako sam postala fenomen, koja je publici donela priču o želji Ale da postane fenomen na društvenim mrežama, emitovano je u četvrtak, 21. aprila. Alino putovanje do fenomena, koje sadrži priču o osveti, ispričano je, nakon bankrota njene porodice, gde zapravo ništa nije onako kako izgleda.

Fanovi Nilperi Sahinkaye smatrali su seriju impresivnom i veoma pogodnom za današnji svet. Međutim, ova serija nije uspela da bude zapažena kao projekti Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život i sa Erkek Severse / Kad muškarac voli, koji su takođe emitovani na digitalnoj platformi BeIN Connect. Dva pomenuta projekta su postala veoma popularna na društvenim mrežama i privlače sve više pažnje.

Podsećamo, serija Erkek Severse, u kojoj glavne uloge tumače Alperen Duymaz, Busra Develi i Yasemin Allen, završila je prošle nedelje svojom 26. epizodom.

Za seriju Hayaller ve Hayatlar za sada nema informacija kada će biti finale.

NOVO - Ece Yuksel o seriji Yargi / Presuda

By: Milt-TV Exposed