Ece Yuksel o seriji Yargi / Presuda

Lik Inci, ključno je ime TV serije Yargi / Presuda, koja se emituje nedeljom uveče. Inci se zadržala u priči veoma kratko, ali sve što se dogodilo u seriji vezano je za smrt ovog lika.

Ece Yuksel o seriji Yargi / Presuda

Foto Credits: Dizilah

Serija Yargi / Presuda ide korak po korak ka kraju prve sezone. Serija, koja će svojom 34. epizodom završiti sezonu 22. maja, napraviće letnju pauzu. Presuda, koja je postigla veliki uspeh kao najbolja debitantska serija ove sezone, nedeljom uveče okuplja milione na ekranu.

Ece Yuksel, koja je u ključnoj tački priče sa svojim likom Inci, takođe je pohvalila seriju na događaju kojem je prisustvovala. Glumica je izjavila da je bila svesna da je rano napustila priču, rekavši: „To je bilo nešto što sam znala od početka.”.

Ističući da je rado uključena u seriju, Ece Yuksel je rekla: „Trudim se da je pratim, s ljubavlju. Ocene idu veoma dobro. Svaka epizoda scenarija drži pažnju. Kako ovo uzbuđenje zaista ostaje na vrhuncu? Šaljem čestitke gđi. Semi“, rekla je.

Serija Yargi, koja je rezultat dvogodišnjeg truda Seme Ergenekon, koji je napisala scenario, nastala je praćenjem slučajeva u Palati pravde i na osnovu tamošnjih zapažanja. Iz tog razloga, razlog zašto uzbuđenje u priči nikada ne prestaje jeste to što je ona proizvod teškog rada.

Ece je dodala da će, ako ponovo dobije posao u TV seriji Presuda, rado se odazvati pozivu i doći na set: „Bilo je to nešto što je bilo intrigantno i u fokusu. Zadovoljna sam svojim likom. Ako se ponovo pojavi flešbek, rado ću se vratiti.”.

Navodeći da trenutno ne postoji projekat koji je dogovorila, Yuksel je izjavila da se pregovori za novi projekat nastavljaju.

NOVO - Demet Evgar o trudnoći i imenu kćerke

By: Milt-TV Exposed