Pozitivni utisci nakon premijere turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Pažnju je odmah privuklo veliko interesovanje na društvenim mrežama za TV seriju Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se u sredu uveče sastala sa publikom na televiziji Star.

Pozitivni utisci nakon premijere turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Foto Credits: IMDB

Činjenica da su se par Neslihan Atagul i Kadir Dogulu nakon 8 godina vratili na ekrane kao partneri i započeli potpuno novi period u svojim karijerama kao produkcijski partneri serije, takođe je privukla pažnju njihovih fanova.

Serija Gecenin Ucunda je prvi put emitovana na ekranu u sredu, a uz stotine hiljada komentara i deljenja na društvenim mrežama pružena je velika podrška poznatim glumcima. Dok je Neslihan Atagul još jednom otkrila da je ime dostojno ekrana, njeni fanovi su podelili koliko im je nedostajala. Dok je bilo onih koji su mislili da je Kadir Dogulu imao uspešan debi u liku Kazima u seriji, bilo je i onih koji su smatrali da glumčev nastup nije dovoljan. Dok su mnogi gledaoci isticali da glumac voli svoju profesiju, neki gledaoci su izrazili da osećaju da je napet tokom scena.

Postoji velika baza fanova koji smatraju da se sinergija popularnog para ogleda na ekranu već od prve epizode, a ovi gledaoci su odobrili projekat Gecenin Ucunda / Na kraju noći. Navodeći da im se dopala priča ove nove turske serije, koja je adaptirana iz istoimene knjige Peride Celal, publika je prokomentarisala: „Nismo očekivali da će biti ovako dobra.”.

Obožavaoci serije, koji smatraju da serija ima veoma uspešnu glumačku ekipu, da je priča atraktivna i da su mesta u različitim delovima Istanbula takođe impresivna, izgleda da su već odobrili novu seriju.

NOVO - Serija Yali Capkini oduvala konkurenciju!

By: TV Exposed