Merve Dizdar skinula sa trona Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, koja se vratila na ekrane sa TV serijom Adim Farah / Zovem se Farah, imala je uspešan nastup.

Merve Dizdar skinula sa trona Demet Ozdemir

Foto Credits: NTV

Prva sezona serije od 14 epizoda je završena. Ozdemir, koja je imala veoma dobro partnerstvo sa Enginom Akyurekom, takođe je bila jedno od imena o kojima se najviše pričalo u okruženju društvenih mreža.

Uz uspešan nastup Demet Ozdemir u liku Farah, njeni fanovi na društvenim mrežama takođe su pružili veliku podršku glumici.

Poslednjih nedelja videli smo ime Demet Ozdemir na prvom mestu na nedeljnoj listi „najpopularnijih turskih glumica“ koju pravi Adba TV. Ali stvari su se promenile tokom nedelje od 23. do 29. maja.

Nagrada u Kanu dovela Merve na vrh

Merve Dizdar je iznenada došla na vrh ove rang liste. Kao najbolja glumica na Filmskom festivalu u Kanu, gde je bila veliko iznenađenje, Dizdar je pod svojim uticajem uzela i društvene mreže.

Bilo je mnogo postova o Merve na društvenim mrežama. Ovo interesovanje za glumicu takođe je dovelo do toga da Demet Ozdemir izgubi titulu „najpopularnije turske glumice“ na društvenim mrežama u odnosu na njenu rivalku.

Merve Dizdar zauzela je prvo mesto na listi kao glumica nedelje o kojoj se najviše pričalo sa 65.500 poruka.

Demet Ozdemir je, s druge strane, na drugom mestu sa 43.400 poruka. Zanimljivo je to i kako će lista, na kojoj se nalaze Sila Turkoglu, Afra Saracoglu i Su Burcu Yazgi Coskun i druge turske glumice, biti oblikovana sledeće nedelje.

Zato što je serija, Adim Farah, sa Demet Ozdemir u glavnoj ulozi, ušla u finale sezone i čini se da je ovo situacija koja će uticati na interakciju na društvenim mrežama.

Evo i kompletne rang liste za period od 23. do 29. maja kada su najpopularnije turske glumice na društvenim mrežama u pitanju.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Canan Erguder uzbuđena zbog druge sezone serije Aile / Porodica

By: TV Exposed