Canan Erguder uzbuđena zbog druge sezone serije Aile / Porodica

Serija Aile / Porodica koja se emituje Show TV-u, završila je prvu sezonu svojom 13. epizodom.

Canan Erguder uzbuđena zbog druge sezone serije Aile / Porodica

Foto Credits: IMDB

U glavnim ulogama serije Aile / Porodica okupila su se veoma uticajna imena. Iako je harmonija dua Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug bila veoma cenjena, iskusna imena u drugim ulogama takođe su dala zapažene performanse.

Jedno od ovih imena bila je Canan Erguder, koja je igrala lik Leyle. Mnogi fanovi su lik Leyle videli u pozadini u prvim epizodama i kao nejasnu ulogu. Međutim, bio je izuzetan odmak što je ovaj lik postepeno povećavao svoju težinu u priči i ostavio traga u poslednjim poglavljima prve sezone.

U stvari, otkriveno je na kraju prve sezone koliko je veliki društveni odziv za lik bio kod fanova serije, koji su se pitali zašto je Canan Erguder prihvatila ovu ulogu.

Svojim identitetom žene čije je sopstvene želje njena porodica uvek ignorisala i gde drugi odlučuju kako da žive život, Leyla daje primer milionima žena u društvu koje doživljavaju slične situacije.

Razvoj lika

U stvari, lik Leyle Soykan takođe objašnjava da nivo prihoda porodice nije važan u pritisku da se oblikuju životi njihovih ćerki. Glumica je takođe u svom intervjuu izrazila sličnu misao i rekla da je razvoj lika Leyle mnogo uticao na nju.

Objašnjavajući da su imali veoma dobru sezonu u seriji Aile i da je bila veoma srećna, Canan Erguder je na oproštajnoj večeri za sezonu, gde se sastala sa kolegama, između ostalog rekla sledeće:

"Osećam se uzbuđeno. Dobro se osećamo za sledeću sezonu. Prva je bila prilično dobra sezona. Mislim da me čeka neverovatan posao. Ja sam sa sjajnim ljudima. Šta bi se više moglo tražiti...”.

Navodeći da u priči serije ima scena koje ne može da zaboravi, glumica je dodala da je zadovoljna što se njen lik dobro razvio.

NOVO - Ceren Moray bira seriju za jesen

By: TV Exposed