Burcu Biricik odgovorila na komentare o Hayriju

Turska TV serija Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, koja se emituje na Kanalu D u četvrtak uveče, nastavlja da ostavlja trag na ekranima svojom trećom sezonom.

Burcu Biricik odgovorila na komentare o Hayriju

Foto Credits: DiziCentral

Glavna glumica Burcu Biricik, koja svake nedelje odlično igra na ekranu sa likom Nalan u popularnoj TV seriji Camdaki Kiz, nedavno je podelila svoju kolektivnu fotografiju sa svojim kolegama iz projekta na svom nalogu na društvenim mrežama i ispustila belešku 'Moja draga porodica'.

Gledaoci turske serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla tražili su na fotografiji lik Hayrija kojeg igra Cihangir Ceyhan. Na fotografiju, koja je dobila stotine komentara, fanovi glumice odgovorili su: "Zar Hayri nije iz porodice?" i „Zašto isključujete Hayrija“, bila su samo neka od pitanja na tu temu.

Nova objava stigla je od Burcu Biricik, koja nije ostala ravnodušna na komentare njenih pratilaca. Glumica je na svom Instagram storiju objavila zabavnu sliku kada je slušala muziku u kolima sa svojim kolegom Cihangrom Ceyhanom, koji glumi upravo Hayrija. Deljenje dua je očaralo publiku ove turske serije.

Glumci često kažu da su uhvatili veoma dobru energiju na snimanju serije. Ovo se često odražava u objavama na društvenim mrežama. S druge strane, ono što se dogodilo između Hayrija i Nalan u novim epizodama serije Camdaki Kiz daje publici uzbudljive trenutke. Čini se da će publika biti svedok Hayrijeve opsesije u narednim epizodama serije.

NOVO - Ersin Arici o uspehu serije Yali Capkini

By: TV Exposed