Serenay Sarikaya primećena sa Umutom Evirgenom – sve teže se kriju od očiju javnosti!

Turska glumica Serenay Sarikaya je primećena u automobilu Umuta Evirgena, muškarca sa kojim je mediji povezuju. Glumica je ponovo ispunila stranice medija dešavanjima iz svog privatnog života.

Serenay Sarikaya primećena sa Umutom Evirgenom – sve teže se kriju od očiju javnosti!

Foto Credits: DiziCentral

Serenay Sarikaya je ponovo na naslovnicama tabloida. Još jednom je po ko zna koji put razlog pisanja o njoj njen privatan život. Zanimljivo je da je pre nekog vremena, Sarikaya izjavila da je sve vezano za njeno vezu sa Umutom Evirgenom laž. Ipak, u toku prošle noći glumica je primećena u automobilu pomenutog muškarca koji ju je dovezao kući. Sve to zabeležili su paparaci. Na pitanja novinara o svemu tome, Serenay je rekla da se samo srela sa prijateljem.

Naravno, novinari se u tekstovima pitaju zbog čega ih glumica laže. Podsećamo i da je od nedavno postalo poznato da je u sklopu ugovora za njenu novu ulogu u Netflixovom projektu Sahmaran jasno navedeno da joj nisu dozvoljeni novi skandali. Ljudi zaduženi za ovaj projekat jednostavno ne žele na taj način da skrenu pažnju na seriju, a na glumici je da to ispoštuje i ne kvari svoju reputaciju.

Zbog toga kako navode mediji u Turskoj, Serenay Sarikaya ne može da javno govori o svojoj novoj ljubavnoj vezi sa Umutom, već mora sve da krije i predstavlja ga kao prijatelja.

Svi se nadaju da će se već u bliskoj budućnosti o Sarikayi ponovo pričati zbog njenih uloga i glumačkog kvaliteta, a ne zbog dešavanja iz njenog privatnog života.

NOVO - Altan Gordum u seriji Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova

 By: Milt-TV Exposed