Potvrđen film o Barisu Akarsu

Baris Akarsu bio je jedan od omiljenih turskih pevača i glumaca. Nažalost, život je izgubio prerano, pre 13 godina u saobraćajnoj nesreći. Prema pisanju turske štampe, snimanje filma posvećenom životu Barisa Akarsua počeće uskoro. Baris je postao poznat nakon dva albuma i TV serije Yalanci Yarim koja ga je učinila velikom zvezdom u Turskoj. Saobraćajnu ...

Potvrđen film o Barisu Akarsu

Baris Akarsu bio je jedan od omiljenih turskih pevača i glumaca.

Nažalost, život je izgubio prerano, pre 13 godina u saobraćajnoj nesreći. Prema pisanju turske štampe, snimanje filma posvećenom životu Barisa Akarsua počeće uskoro. Baris je postao poznat nakon dva albuma i TV serije Yalanci Yarim koja ga je učinila velikom zvezdom u Turskoj. Saobraćajnu nesreću je doživeo 29. Juna 2007. godine, kada je pretrpeo ozbiljne povrede. U trenutku nesreće se vraćao sa humanitarnog koncerta za decu. Nakon pet dana provedenih u intenzivnoj nezi preminuo je od posledica udesa u 28. godini života.

Po objavljivanju informacije o snimanju filma mnogi fanovi turske kinematografije su otvorili temu ko će glumiti glavni lik u filmu. Datum premijere filma još uvek nije objavljen.

NOVO - Aslihan Karalar želi da radi na inostranim projektima

By: TV Exposed