Oznur Serceler u novom projektu

Turska glumica Oznur Serceler rođena je 1. januara 1987. godine u Kajseriju. Nakon što je stekla muzičko obrazovanje na Konzervatorijumu Univerziteta Mersin, glumica je nastavila studije muzike na Univerzitetu Bilkent.

Oznur Serceler u novom projektu

Foto Credits: IMDB

Oznur Serceler, koja se pridružila Svetskom omladinskom orkestru sa 20 godina, počeo je da se bavi glumom u toku 2011. godine.

Iako su joj studije muzike zaostajale kada je prešla na glumu, Oznur Serceler je za sebe stvorila novi svet i u njemu bila poprilično uspešna. Glumica, koja je upamćena po liku Mine u TV seriji Hayat Devam Ediior / Život se nastavlja, radila je na setovima serije sa različitim ulogama i pokazala raskošan talenat.

Naročito sa likom Fatos, glumica je napravila veliki iskorak u seriji Dolunay / Pun mesec, a potom i uspešno odradila ulogu Leyle u veoma popularnoj turskoj seriji Erkenci Kus.

Oznur se u filmovima pojavljuje tek od serije Erkenci Kus, koja je završila 2019. godine. Glumica, čiji fanovi nisu mogli da vide u nekoj novoj seriji, učestvovala je u filmovima pod nazivom Mirrorless Haluk i Allah Yazdiysa Bozsun.

Uskoro će se pojaviiti u još jednom filmu. Recep Ivedik 7, projekat koji će glumicu vratiti u prvi plan u narednom periodu, sa nestrpljenjem se iščekuje. Obožavaoci Serceler očekuju i neku novu TV seriju glumice, koja više voli bioskop, odnosno da radi na filmu...

Da li će i kada tako nešto da se dogodi, za sada nema nagoveštaja.

NOVO - Binnur Kaya u seriji Necati Baskadir

By: TV Exposed