Fanovi Neslihan Atagul zadovoljni novinama u serji Gecenin Ucunda

Iza nas je 13. epizoda turske TV serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći, u kojoj su Neslihan Atagul i Kadir Dogulu preuzeli glavnu ulogu i bili partner u produkciji.

Fanovi Neslihan Atagul zadovoljni novinama u serji Gecenin Ucunda

Foto Credits: NTV

Pošto do sada nije bilo ranih vesti o finalu, povećana su očekivanja za nastavak serije 2023. godine. Nakon što je Bestemsu Ozdemir najavila da će serija ostati na platnu do juna, publika Gecenin Ucunda je odahnula. Kadir Dogulu je takođe naveo da su rešeni da nastave do kraja sezone, a promene u priči su stvorile i važan ambijent za povećanje interesovanja.

Nije poznato kako će se put serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći odvijati 2023. godine i da li će niska gledanost naterati Star TV na konačnu odluku. Međutim, postoji činjenica da publika posle 13. epizode ​​zna da ako scenaristi nastave da liku Macide daju imidž snažne žene, neće moći da se zasiti gledanja Neslihan Atagul. Dok su mnogi fanovi kritikovali slabost njenog karaktera, ova situacija se promenila u 13. epizodi. Jedan gledalac je rekao: „Konačno smo videli Macide koji smo želeli da vidimo. Jaka i pametna, ko će te od sada sačuvati?“. Dok mnogi obožavaoci TV serija podržavaju ovu interpretaciju, neki gledaoci ne veruju scenaristu o snažnoj Macide. Ipak, treba podsetiti da je posle 11. epizode ​​došlo do značajne promene u priči serije i promenio se i scenaristički tim. Pažnju publike odmah je privukla činjenica da je novi scenaristički tim počeo da lik Macide čini efektnim imidžom snažne i inteligentne žene.

Ukoliko novi scenaristički tim bude insistirao na ovakvom stavu, izvesno je da će naići na veliku podršku, posebno kod fanova Neslihan Atagul.

NOVO - Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir očarali novim fotografijama (FOTO)

By: TV Exposed