Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir očarali novim fotografijama (FOTO)

Serija Yali Capkini koja se emituje na televiziji Star petkom uveče, ruši rekorde gledanosti. Na dnevnom redu su i glavni glumci ove turske serije Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir.

Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir očarali novim fotografijama (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Duo, koji se ranije zajedno pojavio ispred kamere u TV seriji Ogretmen / Učitelj, zablistao je punim sjajem sa projektom Yali Capkini. Na dnevnom redu sa svojim pozama bili su ovi mladi glumci, koji su se našli pred objektivom Hello Magazina.

Saracoglu i Demir, koji su za magazin zauzeli upečatljive poze, očarali su svoje fanove. Jedan od najvažnijih razloga za spektakularan uspeh serije Yali Capkini bio je uspeh u partnerskoj harmoniji, što se odrazilo i na poziranje dvojca za časopis. U intervjuu, Mert Ramazan Demir, koji je govorio o prelepoj energiji ekrana koju su uhvatili iz prve epizode ​​projekta Yali Capkini, rekao je:

„Efekat prijateljstva ogleda se u skoro svakoj sceni. Pošto se dobro poznajemo, možemo veoma dobro da brinemo o našim igralištima.” Navodeći da se slaže sa svojim kolegom, Afra Saracoglu je rekla: „Kao što je Mert rekao, činjenica da se poznajemo direktno se odražava na energiju scena. Pošto smo navikli jedni na druge, možemo da izvodimo svoje scene ugodnijim i prirodnijim tokom.” Od njih je zatraženo da se opišu sa 3 reči u  intervju, a Mert Ramazan Demir skreće pažnju svojim rečima: „Afra, nasmejana, iskrena, luda!“ .

Evo i pomenutih fotografija.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Kerem Bursin će u 2023. godini biti veoma produktivan!

By: TV Exposed