Počelo snimanje turske serije Hayreddin, nastavka projekta Barbaroslar!

Turska serija Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana će dobiti svoj nastavak. Snimanje kadrova na njemu je otpočelo.

Počelo snimanje turske serije Hayreddin, nastavka projekta Barbaroslar!

Foto Credits: Haberler

Kompanija ES Film je počela snimanje novog dela serija Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana koji će doneti potpuno drugačije glumce i priču. Prvi deo priče o tri brata koji je najavljivan kao najskuplji projekat u istoriji turskih serija je ostvario može se reći polovičan uspeh. Želja je bila da serija dostigne sam vrh rejtinga, što se nije desilo. Pokušavane su razne promene, u glumačkom kadru pa i produkcionom timu serije ali bez uspeha. Sve je nekako bilo "mlako", odnosno gledaoci i pored sjajnog glumačkog kadra nisu bili ostavljeni bez daha.

Mnogo se pričalo i pisalo o tome da li će serija dobiti nastavak. Sada je poznat odgovor na to pitanje - hoće, snimanje kadrova je već počelo. Serija u novu sezonu ulazi sa novim glavnim glumcem i novim imenom. Projekat će se od sada zvati Hayreddin / Hajretin, a glavnu ulogu će tumačiti Tolgahan Sayisman. Snimanje kadrova na ovoj seriji je započelo juče, 7. novembra, a vrlo brzo možemo očekivati i prve trejlere kao i datum početka emitovanja serije Hayreddin.

Kakva su vaša očekivanja od ovog novog dela istorijske serije? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Furkan Palali u novoj seriji

By: TV Exposed