Odbrojavanje do emitovanja turske serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo

Kada je snimljen u toku prošle godine, projekat Zeytin Agaci / Maslinovo drvo je privukao je pažnju kao intrigantna produkcija, posebno za fanove popularne turske glumice Tube Buyukustun. Nije bilo mnogo informacija o projektu u toku snimanja u Ajvaliku, ali serija sa Tubom Buyukustun i Muratom Bozom u glavnim ulogama je željno iščekivana i van granica Turske.

Odbrojavanje do emitovanja turske serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo

Foto Credits: IMDB

Tuba Buyukustun je poslednju ulogu imala u TV seriji Sefirin Kizi / Ambasadoreva kćerka. Njeni obožavaoci će imati priliku da ga ponovo gledaju svoju omiljenu glumicu u seriji Zeytin Agaci snimljenoj za digitalnu platformu Netflix. Vest da će serija biti dostupna na ovoj platform 28. jula preplavila je društvene mreže.

Pored Tube Buyukustun i Murata Boza, u seriji Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koja će se sastati sa publikom u četvrtak uveče, učestvuju i uspešna imena kao što su Seda Bakan, Serkan Altunorak, Firat Tanis, Boncuk Yilmaz i Riza Kocaoglu. Netflixova serija koja je poznata i pod nazivom Another Self pod kojim je dugo vremena najavljivana, već je postala predmet radoznalosti svojom dramatičnom pričom.

O Tubi i Muratu se dosta pisalo u prethodnom periodu, odnosno o njihovom odnosu. Njih dvoje su više puta istakli da su postali veoma dobri prijatelji. Dok je sklad ovih glumaca stvar radoznalosti, pažnju privlače emotivne, smešne, dramatične i ljubavne scene u trejleru serije.

U nastavku možete pogledati trejler serije Maslinovo drvo koja se radi u produkciji kompanije OGM Pictures.

NOVO - Fotografija Kivanca Tatlituga i Beren Saat već privlači pažnju na njihov novi projekat

By: TV Exposed