Nova turska serija o Ataturku pod velom tajne

Ataturk je bez dileme jedna od najvažnijih ličnosti u Turskoj istoriji. Zbog toga svaki projekat koji se snima o njemu privlači mnogo pažnje.

Nova turska serija o Ataturku pod velom tajne

Foto Credits: Internet Haber

Od ranije je poznato da će se snimati nova serija o Ataturku, koja će imati ozbiljnu produkciju i veliki budžet. Glavnu ulogu u tom projektu, odnosno lik ove značajne istorijske ličnosti će tumačiti Aras Bulut Iynemli. Otprilike tu završavaju sve poznate informacije o samoj seriji. Za sada nije poznato ko će još pored Arasa glumiti u ovom projektu, niti bilo koje druge informacije. Još uvek se sve drži pod velom tajne i pitanje je dokle će to tako biti.

Serija će biti emitovana na jednoj od digitalnih platformi, što je dodatni razlog nedostatka informacija. Jednostavno, inostrane digitalne platforme ne žele da otkrivaju mnogo detalja o novim serijama i sve vesti koje puste, rade pod punom kontrolom i namerom. Razlog za to leži i u činjenici da se takvi projekti pripremaju za ceo svet, a ne samo tursko tržište.

Da sumiramo, dok ne bude zvaničnog saopštenja i potvrde, jednostavno neće biti informacija o ovom projektu. Minimalne su šanse i da saznamo ko će biti Arasova partnerka na ovom projektu, kamoli nešto drugo.

Uostalom, to je praksa ne samo za ovu, već i za skoro sve serije većih i moćnijih digitalnih platformi.

NOVO - Veliki problemi na setu serije Baba / Otac

By: Milt-TV Exposed