Hande Ercel i Kerem Bursin  - “Era se završila”

Došlo je do novog razvoja u odnosu Kerema Bursina i Hande Ercel, koji su ponovo dospeli na dnevni red medija sa vestima o razdvajanju. Prenosimo o čemu se radi.

Hande Ercel i Kerem Bursin  - “Era se završila”

Foto Credits: IMDB

Hande Ercel i Kerem Bursin su prvih dana nakon priča o raskidu nastavili da prate jedno drugo na svojim nalozima na društvenim mrežama. Hande je prošle nedelje prestala da prati Kerema Bursina, a Kerem je tada nastavio da prati Hande Ercel.

Međutim, situacija se promenila na frontu zgodnog glumca. Kerem Bursin je takođe prestao da prati svoju bivšu devojku na Instagramu. Ovaj potez Kerema Bursina naterao je fanove ovog para da kažu: „Era se završila“.

Posle vesti o razdvajanju o paru, koje su došle na dnevni red prošlog meseca, mnoge su se pojavile u štampi. Rečeno je da je Hande Ercel donela odluku da je njihova veza završena i da nema šanse za spas ove veze.

Prema navodima, među vestima je bilo da je Hande dala jasan negativan odgovor na napore Kerema Bursina za pomirenje. Pisano je da je Ercel rekla svojim prijateljima: „Sve je gotovo, sada nema povratka“.

I dok par Kerem Bursin i Hande Ercel, koji su se razišli zbog nesuglasica, nikada nije progovorio za medije o raskidu, činjenica da su prestali da se prate na društvenim mrežama dala je poruku da nema povratka svim njihovim fanovima koji nadao se da će se par pomiriti…

NOVO - Završeno snimanje turskog filma Gidenler / Rastavljeni

By: Milt-TV Exposed