Završeno snimanje turskog filma Gidenler / Rastavljeni

Za svega mesec dana snimljen je novi turski film pod nazivom Gidenler / Rastavljeni. Snimanje kadrova na ovom projektu je počelo 15. februara, a završeno je juče.

Završeno snimanje turskog filma Gidenler / Rastavljeni

Foto Credits: Internet Haber

Novi turski internet film Gindeler / Rastavljeni će doneti priču o „toksičnoj“ ljubavi. Ostaje da vidimo šta nas to tačno očekuje. S obzirom na brzi završetak snimanja, verovatno ni na samu premijeru nećemo čekati dugo.

Za režiju ovog projekta je zadužen Ozan Aciktan. Glavne uloge u filmu Gidenler / Rastavljeni tumače Burak Deniz i Dilan Cicek Deniz. Pored njih značajne uloge će imati Berrak Tuzunatac, Sukran Ovali i Ersin Arici.

Za potrebe snimanja ovog novog filma, Burak i Dilen su promenili lični opis. Burak Deniz je po telu, odnosno rukama imao postavljene privremene tetovaže, dok je Dilan Cicek Deniz ofarbala kosu u nešto svetlije nijanse.

Ovaj projekat je sniman u produkciji kompanije OGM Pictures. Film se sada nalazi u post-produkciji i u narednom periodu biće objavljen datum premijere ovog novog projekta koji je snimljen u Turskoj.

Film Gidenler / Rastavljeni će biti emitovan na Netflix digitalnoj platformi.

Ostaje da vidimo da li će projekat biti podjednako uspešan kao prethodni turski film koji je emitovan na ovoj platformi, Ask Taktikleri / Ljubavna taktika.

NOVO - Selahattin Pasali – nova zvezda turskih serija?!

By: Milt-TV Exposed