Selahattin Pasali – nova zvezda turskih serija?!

Jedan uspešan projekat je dovoljan da se skrene pažnja na glumačke kvalitete glumaca. Svojih pet minuta dočekao je Selahattin Pasali.

Selahattin Pasali – nova zvezda turskih serija?!

Foto Credits: IMDB

Selahattin Pasali je rodjen 2. septembra 1990. godine. U svojoj karijeri imao je već dobrih uloga i uspešnih projekata, ali je bez dileme prava prekretnica u njegovoj popularnosti serija Midnight at the Pera Palace.

Ova nova Netflix serija je za kratko vreme postala veoma cenjena i poštovana. Sati gledanja ove turske internet serije se samo nadodaju i svi su složni da je projekat zaista kvalitetan. Velike zasluge za to pripadaju svakako glavnim glumcima. Hazal Kaya i Pasali su naprosto briljirali. O mladom glumcu se dosta piše u medijima u poslednje vreme. Mnogi su ga nazvali i novom mladom zvezdom turskih serija, za šta zaista postoji dobar osnov.

Nema sumnje da je njegova karijera u usponu, da je kvalitet koji poseduje potvrđen a pažnju na sebe skrenuo je ne samo u Turskoj, već i širom sveta. S obzirom na dostupnost digitalne platforme Netflix u skoro svim zemljama, pozitivne kritike i pohvale na račun Selahattina Pasalija se samo nižu.

Kada je u pitanju njegov privatan život, Selahattin i tu ima razloga za zadovoljstva. U narednom periodu će se ostvariti u ulozi oca što često i sa ponosom ističe.

Pred ovim mladićem je po svemu sudeći blistava budućnost!

NOVO - Pervin Bagdat u seriji Oglum / Moj sin

By: Milt-TV Exposed