Furkan Palali u novoj seriji

Turski glumac Furkan Palali je prema pisanju turske štampe potpisao ugovor za rad u novoj seriji. Prenosimo za sada poznate informacije na tu temu.

Furkan Palali u novoj seriji

Foto Credits: Haberler

Furkan Palali će u narednom periodu raditi na digitalnoj platformi. Reč je o novoj, domaćoj platformi turskog nacionalnog kanala TRT1 pod nazivom TRT Dijital. Ova platforma priprema nekoliko ozbiljnih serija a medju njima je i projekat Sebeke | Mreža.

Palali će prema pisanju štampe u Turskoj tumačiti glavnu ulogu u ovoj novoj digitalnoj seriji. Podsećamo, ranije se i Seckin Ozdemir pominjao kao glavni glumac ovog projekta. Ostaje da vidimo da li će možda Furkan i Seckin zajedno raditi na ovoj seriji ili je Palali izabran umesto Ozdemira.

Kada je u pitanju Furkan Palali biće to njegova 14. uloga u karijeri. Palali je prethodno bio sjajan u seriji Bir Zamanlar Cukurova | Bilo jednom u Čukurovoj, gde je glumio Fikreta Fekelija. Pored te serije pojavio se u projektima Benim Tatli Yalanim, No: 309, Son Cikis i drugim. Karijeru je otpočeo ulogom Arasa u seriji Kucuk Sirlar | Male Tajne 2010. godine.

Sada ćemo ga gledati u novoj seriji nove digitalne platforme koja uskoro počinje sa radom. Vrlo brzo će biti poznato i koja dama će biti njegova partnerka na sceni ovog projekta.

NOVO - Melisa Asli Pamuk otkrila o kojoj ulozi sanja

By: TV Exposed