Nove vesti oko druge sezone serije Kulup / Klub

Možda i najupečatljivija među turskih produkcijama koje su nedavno emitovane na Netfliksu bila je serija Kulup / Klub. Serija Klub izazvala je veliko uzbuđenje u procesu svog objavljivanja.

Nove vesti oko druge sezone serije Kulup / Klub

Foto Credits: Internet Haber

Gokce Bahadir, Salih Bademci, Firat Tanis, Baris Arduc, Metin Akdulger i Asude Kalebek igrali su uloge u seriji Kulup / Klub, koju su režirali Zeynep Gunay Tan i Seren Yuce. Glumci, svaki sa svojim uspešnim predstavama, ostali su danima na dnevnom redu.

Serija Klub je bila produkcija koja je privukla pažnju ne samo u Turskoj već i u inostranstvu. Oni koji su gledali seriju pitali su se da li će biti druge sezone. Nedavno se saznalo da će nastavak biti snimljen, ali se nije znalo kada.

Šest meseci nakon emitovanja serije koju potpisuje 03 Medya, stigle su dobre vesti!

Konačno, okviran datum početka snimanja nastavka ove digitalne serije je otkriven! Trenutno se mnoga vodeća imena koja igraju u različitim TV serijama spremaju da dođu na set serije Kulup u toku jula.

Prva sezona se sastojala od 8 epizoda. Druga sezona serije počeće da se snima u julu, ali se još ne zna koliko će imati epizoda. O seriji Klub se pričalo zbog njene muzike, priče i glume. Pevanje Saliha Bademcija u seriji bila je scena koja je dobila priznanje.

Inače, pitanje je da li će biti razdvajanja, odnosno promena u glumačkom kadru u drugoj sezoni serije. Nije poznato da li će sastav biti očuvan kakav jeste, ali na dnevni red dolaze i nova imena. Jedno od tih imena biće Halil Babur, koji je privukao pažnju likom Sonera u TV seriji Son Yaz.

NOVO - Serenay Sarikaya o tome kako bira uloge

By: TV Exposed