Serenay Sarikaya o tome kako bira uloge

Glumica Serenay Sarikaya bila je gošća emisije Veče sa Ibrahimom Selimom, čija je nova epizoda emitovana na Fox TV-u prošle nedelje.

Serenay Sarikaya o tome kako bira uloge

Foto Credits: NTV

Serenay Sarikaya, koja je bila gošća Ibrahimovog prvog programa odnosno emisije na Youtube-u, takođe je bila gošća u prvoj emisiji Selimovog šou programa na TV ekranima.

Glumica, koja u skorije vreme nije igrala ulogu u TV seriji, dugo je odmarala od projekata. Serenay Sarikaya, koja je odustala u poslednjem trenutku dok se očekivalo da će igrati u filmu Bergen, izabrala je ulogu u digitalnoj seriji pod nazivom Sahmaran, koja je snimana za Netflix.

Posle učešća u Fi, koji je takođe digitalna serija, glumica, o kojoj se mnogo pričalo, nedavno je doživela prvo scensko iskustvo sa mjuziklom Alice in Wonderland i dobila veliko priznanje.

Iskrene izjave turske glumice u programu pratili su sa oduševljenjem njeni fanovi. Sarikaya, koja je svojim duhovitim izjavama i objašnjenjima vodila iskren razgovor, sa istom iskrenošću je odgovorila na pitanje kako je birala projekte koji su joj ponuđeni.

„Uvek sam tražila nešto drugo od onoga što sam radila. To me je i sputavalo neko vreme dok se sve odvijalo, ali nisam to svesno radila. Nije mi se dopalo, nisam to uradila, sa osećajem da će mi sigurno doći nešto veliko. Zaista nemam objašnjenje za to. Ponekad, kada nema priče, mogu da zadržim samo ideju. Ponekad se mogu zaneti scenarijem. Pošto nemam neku posebnu formulu, ne mogu ništa da kažem o ovom pitanju -ja biram prema nekom kriterijumu.”.

NOVO - Serra Ariturk spremna za novi projekat

By: TV Exposed