Yeliz Akkaya u seriji Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

Turska glumica Yeliz Akkaya potpisala je ugovor za rad na novom projektu. Reč je o novoj turskoj televizijskoj seriji.

Yeliz Akkaya u seriji Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

Foto Credits: Aksam

Yeliz Akkaya pojaviće se u seriji Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha. Podsećamo, ovaj projekat predstavlja rimejk britanskog hita Happy Valley. Radnja serije pratiće policajku koju će u turskoj verziji glumiti Nurgul Yesilcay. Glavnog negativca, muškarca kome policajka želi da se osveti glumiće Emre Kinay.

Pored njih poznato da je da će se u seriji pojaviti Emre Bey, Baran Bolukbasi, Ertan Saban, Elif Ceren Balikci, Turku Su Demirel i Ipek Filiz Yazici. Yeliz Akkaya će u radnji ove serije tumačiti lik majke lika kog će glumiti mlada Ipek.

Kada je Akkaya u pitanju, u dosadašnjoj karijeri se pojavila u šesnaest projekata. Poslednja serija na kojoj je radila bila je Evlilik Hakkinda Her Sey. U tom projektu je imala epizodnu ulogu i pojavila se samo u drugoj epizodi. Pre toga glumila je Hatice Bayat u seriji Savasci i Fatmanaz Kuruk u seriji Kablik Ege de Kaldi.

Starije generacije pamte njenu ulogu Melek Ataman u seriji 1001 noć. U toj seriji se pojavila u ukupno 71 epizodi u toku 2009. godine. Dve godine ranije imala je značajnu ulogu u TV seriji Ljubav na medji. U tom projektu je tumačila lik Esre.

NOVO - Promena naziva nove turske serije Yali Capkini / Vodomar

 By: Milt-TV Exposed