Merve Bolugur – Umorna od svega!

Glumica Merve Bolugur dala je kratak intervju za pripadnike medija u Turskoj. Kako je istakla dobijala je veliki broj ponuda za posao u prethodne tri godine. S obzirom da je od 18. do 30. godine radila konstantno, osetila je umor. U jednom trenutku njene karijere osetila je da je umorna od svega, čak i da ...

Merve Bolugur – Umorna od svega!

Glumica Merve Bolugur dala je kratak intervju za pripadnike medija u Turskoj.

Kako je istakla dobijala je veliki broj ponuda za posao u prethodne tri godine. S obzirom da je od 18. do 30. godine radila konstantno, osetila je umor. U jednom trenutku njene karijere osetila je da je umorna od svega, čak i da joj je stalan rad pomalo i dosadio. Zbog toga je odlučila da uzme pauzu. Izabrala je da napusti sve i povuče se. Iskoristila je predah da sakupi energiju i bude spremna za naredne izazove.

U međuvremenu Merve Bolugur je često bila u centru pažnje. Pisalo se o njenom ljubavnom životu, vezama i raskidima. Uz to, izazvala je veliko nezadovoljstvo kada nije želela da nosi zaštitnu masku. Tom prilikom o njoj su izlazili veoma kritički nastrojeni tekstovi po kojima ona daje loš primer svima.

NOVO - Odložena premijera serije Marasli

By: TV Exposed