Miloš Biković - "Južni vetar 2" će biti bolji od prvog dela!

Glavni junak filma i serije “Južni vetar”, Miloš Biković, govorio je za domaće medije o nastavku i sumirao utiske iz prvog dela. U najkraćim crtama o nastavku je rekao da će po njegovom mišljenju biti otkačeniji, čak i bolji od prvog dela. “Mogu da otkrijem da će imati drugačiji ritam od serije. Međutim, nisam otkrio ...

Miloš Biković - "Južni vetar 2" će biti bolji od prvog dela!

Glavni junak filma i serije "Južni vetar", Miloš Biković, govorio je za domaće medije o nastavku i sumirao utiske iz prvog dela.

U najkraćim crtama o nastavku je rekao da će po njegovom mišljenju biti otkačeniji, čak i bolji od prvog dela.

"Mogu da otkrijem da će imati drugačiji ritam od serije. Međutim, nisam otkrio Ameriku ovim odgovorom. Serija nam je dozvolila da likove dodatno razvijemo. 'Južni vetar 2' će biti malo otkačeniji od onog što smo dosad videli. Pričam s rediteljem Milošem Avramovićem ovih dana i veoma se radujem početku rada na filmu", rekao je Miloš u izjavi za "Kurir".

Što se tiče kog tumači, Petra Maraša, Biković nije baš previše zadovoljan.

"Zadovoljan sam reakcijama publike, međutim, vidim neke nedostatke u svojoj glumačkoj igri. Ali, to je nešto što zovem učenje na greškama. Južni vetar je veoma uspešna serija i kao producent ne mogu da budem nezadovoljan. Pogotovo ako se u obzir uzmu rezultati." zaključio je glumac.

By: TV Exposed