Yargi - Ko je i zbog čega oteo Ceylin?!

Serija Yargi, kompanije Ay Yapim koja se emituje na Kanalu D, koja se svake nedelje prati sa divljenjem i koja obara rekorde gledanosti, nastavlja da se ostavlja gledaoce bez daha svojom pričom i glumom.

Yargi - Ko je i zbog čega oteo Ceylin?!

Foto Credits: IMDB

Serija, koja je na ekran došla sa 38. epizodom u nedelju uveče, 9. oktobra, ponovo je uzbudljivom epizodom zatvorila publiku uz ekrane. Na kraju epizode ​​bez daha su posmatrani trenuci u kojima je kidnapovan lik Ceylin koju igra Pinar Deniz. Na kraju epizode, publika je počela da traži odgovore na mnoga pitanja poput „Ko je to učinio i zašto?“. U trejleru 39. epizode, koja će biti emitovana u nedelju, 16. oktobra, do izražaja su došli detalji koji odaju utisak da je Ceylin oteo ubica psihopata koji je zasnovao novu porodicu. Pinar Deniz je podelila slike iz nove epizode ​​na društvenim mrežama, na svom Instagram storiju i napisala: „Igra počinje. Mozak mi je izgoreo dok sam pokušavala da rešim sve ovo, srećno ti bilo.”.

Nemoć Ilgaza otkriva se i u trejleru. Izbezumljeno stanje Ilgaza, koji je teško podneo to što je Ceylin kidnapovana i da mora to da kaže, povredilo je publiku serije Yargi / Presuda.

Publika će biti svedok veoma uzbudljivih trenutaka u novoj epizodi serije Yargi, koja se emituje nedeljom uveče i izaziva veliku pažnju, a nova epizoda će biti emitovana u nedelju uveče, 16. oktobra. Otmica Ceylin u novoj epizodi serije promeniće sve u sekundi.

Serija Yargi / Presuda je na Kanalu D sa svojom dugo očekivanom novom epizodom u nedelju, 16. oktobra u 20:00.

NOVO - Selahattin Pasali u novoj seriji Omer

By: TV Exposed