Serija Bahar nastavlja sa osvajanjem sveta!

Serija Bahar je u produkciji kompanije MF Yapim i zasnovana je na južnokorejskoj dramskoj seriji 'Doctor Cha' iz JTBC-a.

Serija Bahar nastavlja sa osvajanjem sveta!

Foto Credits: DiziCentral

Na događaju LA Screenings Independents, distributer MADD Entertainment sa sedištem u Istanbulu, predstavio je vesti za latinoameričku publiku u SAD i šire.

Najbolje ocenjena turska drama, poznata kao Blooming Lady, ali i pod nazivom Bahar u Turskoj, trebalo bi da debituje na Telemundu, medijskoj platformi namenjenoj hispanoameričkim gledaocima.

Serija Blooming Lady je stekla široko priznanje u Turskoj u poslednje vreme, nametnuvši se kao jedna od najomiljenijih drama u zemlji.

Priča koja osvaja svet

Sa svojom pričom usredsređenom na ženske likove, serija Bahar je osvojila srca gledalaca u svim demografskim kategorijama, obezbeđujući željeno mesto broj 1 među muškom i ženskom publikom. Primetno je da je njena 11. epizoda postigla 35,44% udela u gledanosti u udarnom terminu u okviru konkurentske demografije ABC+20.

Priča u seriji vrti se oko Bahar, odane majke čiji se život dramatično okreće kada se suoči sa bolešću opasnom po život. Uprkos izazovima koje postavljaju njen suprug, glavni hirurg, Bahar kreće na putovanje da povrati svoje aspiracije tako što će nastaviti svoju medicinsku specijalizaciju nakon dve decenije pauze.

Usput, ona otkriva uznemirujuće istine o skrivenom životu svog muža, na kraju obnavljajući svoj život novopronađenom snagom, ljubavlju i nezavisnošću.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Dizi (@bahar.dizi)

NOVO - Burak Ozcivit u sezoni 6 serije Kurulus Osman

By: TV Exposed