Merve Dizdar u novoj TV seriji Omer

Nova koleginica i partnerka na sceni Selahattina Paslija u TV seriji Omer biće veoma talentovana Merve Dizdar.

Merve Dizdar u novoj TV seriji Omer

Foto Credits: Haberler

Merve Dizdar, koja je ostvarila veoma uspešnu ulogu u seriji Masumlar Apartmani sa likom Gulben, nedavno je učestvovala u snimanju digitalne serije Magarsus. Dizdar, posebno u projektu Masumlar Apartmani, bila je uključena u psihološki duboke priče i bila je cenjena zbog uspeha u odrazu različitih emocija na ekranu. Glumica, koja se nakon takve serije intenzivnih emocija vraća na ekran sa TV serijom Omer, dovedena je u pitanje ovim izborom.

TV serija Omer ističe se kao produkcija u kojoj će religiozna osetljivost doći do izražaja i privući pažnju svojim psihološki dubokim likovima. Serija, koja će biti adaptirana po izraelskoj seriji Šitsel, govoriće i o sukobima i različitim životnim izborima u porodici u kojoj je izražena verska osetljivost. Možemo reći da je njena sklonost ka priči sa takvim religioznim senzibilitetom rezultat nastojanja Merve Dizdar da se okuša u neproverenim projektima, koji su sastavljeni od dubokih likova, daju drugačiju poruku društvu i svojom pričom. Umesto da se bavi običnim pričama i običnim projektima, glumica takođe pokazuje svoju hrabrost okrećući se oblasti koja je drugačija i neproverena, možda se usuđujući da dobije reakciju.

Posle TV serije Magarsus, koja je snimana u Adani, Merve Dizdar će se uskoro pojaviti na snimanju Omer serije pripremljene za Star TV. Glumica, koju ćemo gledati kao Emine, starija sestra Omerovog lika, odigraće je veoma važnu ulogu u društvenoj poruci u TV seriji reditelja Cema Karcija.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

NOVO - Taktika iz serije Tozluyaka ne uspeva za Darmaduman i Gecenin Ucunda

By: TV Exposed