Taktika iz serije Tozluyaka ne uspeva za Darmaduman i Gecenin Ucunda

Serija Tozluyaka je bila priča koja je počela u leto i krenula da se susreće sa publikom ponedeljkom uveče. Međutim, zbog povratka serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka zbog nove sezone koja je počela u septembru, Tozluyaka je pomerena na nedelju uveče.

Taktika iz serije Tozluyaka ne uspeva za Darmaduman i Gecenin Ucunda

Foto Credits: IMDB

Bio je važan uspeh što je gledanost i dalje bila na dobrom nivou nakon što je Fox TV prebacio seriju Tozluyaka na novi dan emitovanja. Uprava kanala odlučila je da nastavi seriju koja je privukla pažnju svojom omladinskom pričom, a serija nastavlja da se susreće sa publikom nedeljom uveče. Međutim, napori Fox TV-a da zadrži seriju Darmaduman, čije su prve 3 epizode ​​emitovane četvrtkom uveče, na sličan način, promenom dana, nisu dale nikakve rezultate. Gledanost 4. epizode ​​serije Darmaduman je takođe bila prilično niska, kao i u prve 3 epizode. Ove ocene nisu dovoljne za nastavak serije, a pokazalo se da ni taktika promene dana nije uspela.

Star TV doživljava sličnu situaciju. Njihova serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći je doživela promene, odnosno njen dan emitovanja, pod izgovorom početka serije Cop Adam koja počinje u sredu, 23. novembra. Međutim rejting ponovo nije ispunio očekivanja.

Postavlja se nekoliko opravdanih pitanja - Šta će biti sa serijama Darmaduman i Gecenin Ucunda? Da li će se nastaviti sa niskim rejtingom ili će publika ipak imati slom nerava sa ranim finalom? Televizijskim kanalima je takođe teško da donose odluke o projektima sa niskim rejtingom, jer je ova situacija sada veoma neprijatna, a kritike su sve veće na društvenim mrežama…

NOVO - Pohvale za scenariste serije Kardeslerim zbog ljubavi Asiye i Doruka

By: TV Exposed