Pohvale za scenariste serije Kardeslerim zbog ljubavi Asiye i Doruka

TV serija Kardeslerim / Moja braća je projekat za mladje generacije, a veliku pažnju privlače i scene u kojima se ističu mladi glumci.

Pohvale za scenariste serije Kardeslerim zbog ljubavi Asiye i Doruka

Foto Credits: Internet Haber

Najupečatljiviji među ovim mladim imenima bili su i ostali Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun, koji su igrali likove Doruk i Asiye. Oboje glumaca su najpopularnija mlada imena na društvenim mrežama. Pozitivni komentari sa društvenih mreža na scene koje je napisao scenarista serije Kardeslerim / Moja braća o ova dva lika takođe povećavaju interesovanje za seriju i još više povezuju publiku sa pričom.

Doruk i Asiye, koji su svojom ljubavlju došli do izražaja, doživeli su mnoge događaje, ali je publika videla da su nekako uspeli da prebrode ove situacije i budu zajedno. To znači da scenarista veoma dobro koristi uticaj likova. Iako se u mnogim TV serijama želi stvoriti uzbuđenje zbog sukoba između ljubavnika, Doruk i Asiye uvek ističu osećaj da su zajedno i ova situacija privlači gledaoce na ekran.

Kada je njihova ljubav u pitanju, možemo reći da ne slušaju nikoga i da sve prevazilaze zajedno. Ljubitelji TV serija Kardeslerim pridaju veliki značaj takvim scenama. Jedan od ovih koraka bio je Dorukov zahtev njegovoj majci da pozove Asiyu na večeru, koji je vidjen u trejleru za 69. epizodu serije. Naglasak scenariste na zajedništvu i stav zaštite njihove ljubavi iznad svega na Doruku i Asiye impresionira fanove serije. Jedan gledalac je prokomentarisao: „Sjajno je što su Doruk i Asiye u stanju da održe svoju vezu bez obzira kakva je i šta se dešava.”.

NOVO - Aslihan Malbora -  da li serija Darmaduman koči njenu svetlu budućnost?!

By: TV Exposed