Tuba Buyukustun već ima novu ulogu!

Turska glumica Tuba Buyukustun nedavno se oprostila od serije Sefirin Kizi / Ambadasodoreva kći. Ona je završila snimanje u toj seriji i ostalo je još samo da se emituje nekoliko epizoda serije koja se uskoro završava.

Tuba Buyukustun već ima novu ulogu!

Foto Credits: Dizlah

Ona se u toj seriji pojavila od epizode 37, likom Mavi. Tuba, odnosno Mavi je u priču ove serije ušla nakon što je Neslihan Atagul koja je glumila drugi lik, Nare, napustila projekat zbog zdravstvenih problema. Nakon završetka snimanja ove serije, Buyukustun neće mnogo odmarati. Glumica je već potpisala ugovor za novu ulogu. U pitanju je serija koja će biti snimana za Netflix digitalnu platformu. Naziv još uvek nije otkriven, ali jesu neki detalji. Prema najavama očekuje nas impresivna priča o tri žene. Izbor dve glumice koje će pored Tube činiti sjajan trio je i dalje u toku.

Scenario je pripremila Nur Evren Sit. Ona je poznata po radu, odnosno scenarijima za serije kao što su Atiye, Osveta, Ti si moja domovina, Nasleđe jedne dame i drugim. Režiser na ovom projektu biće Burcu Alptekin.

NOVO - Cagri Citanak ima novu ulogu!

By: Milt-TV Exposed