Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 9

Murat kaže Hasret da je odavno odustao od oklade, a ona mu pak najsikrenije govori o svojim osjećajima. Džihan i Kobra dovedu Nakije u Burhanovu kuću, a Nakije nema namjeru nikamo ići dok se Burhan i Gulnaz ne vrate iz Kirklarelija. Berrin nastavi provditi vrijeme u kvartu s Balčiček i Kadrije kako bi naučila govoriti ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 9

Murat kaže Hasret da je odavno odustao od oklade, a ona mu pak najsikrenije govori o svojim osjećajima. Džihan i Kobra dovedu Nakije u Burhanovu kuću, a Nakije nema namjeru nikamo ići dok se Burhan i Gulnaz ne vrate iz Kirklarelija.

Berrin nastavi provditi vrijeme u kvartu s Balčiček i Kadrije kako bi naučila govoriti "iz srca". Murat u očima vidi prošlost s Hasret koja je na balkonu. Nesrin koja dolazi u hotel, uvjeri Murata i Hasret da se vrate doma. Haserina promjena za sve je veliko iznenađenje.

Budući da se Hasret vratila u Muratovu kuću, Džihan se više ne uspije susprezati te ide razgovarati s Muratom, međutim ovaj put razgovor nije prošao tako mirno.

Džihan govori da se Hasret promijenila, da više nije kao prije te da je zaboravila svoj kvart, a nakon svega toga se Hasret u starome izdanju vraća u kvart. Hasret zbog Murata ide po Džihana. Dok je navečer Murat s obitelji na jelu, Hasret dobije telefonski poziv. Hasret kaže da joj se otac razbolio te da će noć provesti u naselju, a Murat joj baš ne povjeruje.

Na povratku s večere, Murat i Levent su u autu, a Murat, koji još ne zna što će ih snaći, ide prema Kumkapiju, a tamo se svađa između Burhana i Davura prilično rasplamtala.

By: TV Exposed