Uskoro nas očekuje nova turska serija Senden Once | Pre tebe

Potvrđene su informacije vezane za još jednu novu tursku TV seriju koja nas očekuje uskoro. Evo i o kom projektu je reč i nekih detalja.

Uskoro nas očekuje nova turska serija Senden Once | Pre tebe

Foto Credits: Haberler

Objavljeni su glavni glumci nove serije Kanala D pod nazivom Senden Once | Pre tebe, koja će se emitovati u zimskoj sezoni.

Snimanje ove nove TV serije, koja u istom projektu okuplja Alpa Navruza, Sinem Unsal i Nilperi Sahinkayu, počeće narednih dana.

U seriji Senden Once će Alp Navruz glumiti lik Hakana, Sinem Unsal će igrati lik Irem, a Nilperi Sahinkaya će igrati lik po imenu Sahra.

Veliko interesovanje na društvenim mrežama

Dok je Basak Anigun napisao scenario za projekat Senden Once | Pre tebe, u produkciji D Media; Feride Kaitan je režiser.

TV serija Senden Once, za koju se pripreme s velikom pažnjom vrše, uskoro će se emitovati na Kanalu D.

Treba istaći da se na društvenim mrežama čeka sa velikim uzbuđenjem na TV seriju Senden Once i priča o seriji izaziva veliku radoznalost.

Priča ove nove turske serije će govoriti o životu Hakana Dagistana, šefa jedne od najvećih građevinskih kompanija u zemlji. Alp Navruz će igrati ulogu pomenutog Hakana Dagistana i njegovi obožavaoci već željno iščekuju njegovu novu ulogu i imidž.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Nova turska serija Bahardan Once | Pre proleća – Radnja i glumci

By: TV Exposed