Dilin Doger se vraća na TV ekrane veoma ambicioznom ulogom i serijom!

Turska glumica Dilin Doger, koja je rođena u Dijarbakiru 1995. godine, postala je jedno od mladih imena koji su nedavno privukli pažnju.

Dilin Doger se vraća na TV ekrane veoma ambicioznom ulogom i serijom!

Foto Credits: Haberler

Mlada glumica, koja je glumila u snažnoj dramskoj priči Kanala D pod nazivom O Kiz / Ta devojka nakon TV serije Ex Askim, napravila je veoma važan korak u svojoj karijeri.

Dilin Doger, koja je igrala lik Zejnep u TV seriji O Kiz, ovom serijom je doživela značajan proboj u karijeri, zajedno sa svojim partnerom Cengizom Orhonluom.

TV serija O Kiz, sa uticajnim glumcima kao što su Erkan Petekkaya i Sezin Akbasogullari, bila je jedno od zapaženih dela prošle sezone.

Glavna ženska uloga u istorijskoj seriji

U novoj sezoni, Dilin Doger će učestvovati kao glavna ženska uloga u željno očekivanoj novoj seriji TRT1, koja će verovatno dati veliki doprinos njenoj karijeri.

Objavljen je prvi trejler serije Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi / Selahaddin Eyyubi, Osvajač Jerusalima, u kojoj Ugur Gunes uzbuđuje svoje fanove kao muška glavna uloga.

Takođe je otkrivena glumačka ekipa serije. Dilin Doger se vratila na setove serije sa jednom od najefikasnijih uloga u novoj sezoni kao glavna ženska uloga u projektu. Energija dua Ugur Gunes i Dilin Doger se željno iščekuje.

Glumačka ekipa serije uključuje i zapažene glumce kao što su Mehmet Ali Nuroglu, Kaan Cakir, Tuvana Turkay, Ekin Turkmen, Gokce Akyildiz, Ece Ozdikici.

Nakon impresivnog nastupa Doger u TV seriji O Kiz, to što je sada izabrana za glavnu žensku ulogu u novoj istorijskoj seriji može se opisati kao ogroman skok u njenoj karijeri.

NOVO - Šta nas očekuje u novoj seriji Kod Adi Kirlangic?!

By: TV Exposed