Promena u seriji Zumruduanka ide u prilog Ceren Yilmaz

Alp Navruz i Ceren Yilmaz dele glavnu ulogu u seriji Zumruduanka koja se emituje na Foks TV. Yilmaz, koja igra lik Zumrut, napomenula je da su promene između prve i druge sezone pozitivno uticale na nju. Glumica, je izjavila da je u prvoj sezoni serije koja je trajala 9 epizoda, imala manje scena i da ...

Promena u seriji Zumruduanka ide u prilog Ceren Yilmaz

Alp Navruz i Ceren Yilmaz dele glavnu ulogu u seriji Zumruduanka koja se emituje na Foks TV.

Yilmaz, koja igra lik Zumrut, napomenula je da su promene između prve i druge sezone pozitivno uticale na nju. Glumica, je izjavila da je u prvoj sezoni serije koja je trajala 9 epizoda, imala manje scena i da se manje isticala, te su promena priče u drugoj sezoni i pridavanje većeg značaja njenom liku, glumicu učinili najsretnijom.

Govoreći pred kamerama, glumica je rekla: „Naš scenario se promenio, postao mi je bolji. Scenario je tako pisan da mogu sebe više da prikažem. Srećan sam u tom pogledu. Budući da je prethodni bio malo manji i nisam mogla da se pokažem, nisam mogla to da dokažem. Dakle, sada je sve nabolje. ”

Ceren Yılmaz, priznala je da joj je teško da snima seriju van grada, rekavši „Nadam se da je Istanbul sledeći“. Rekla je da više voli tople gradove.

Izjavljujući da bi želela da radi u mestima kao što su Izmir i Bodrum, Ceren nije želela da priča o svojim snovima s obrazloženjem da ne želi da bude na meti urokljivih očiju.

By: TV Exposed

NOVO-Serija Uyanis Buyuk Selcuklu oduševljava publiku