Pored kritika za Hande Ercel, raste gledanost serije Bambaska Biri / Neko drugi!

Oni koji su videli rezultate rejtinga druge epizode ​​Fox TV serije pod nazivom Bambaska Biri / Neko drugi  bili su veoma iznenađeni.

Pored kritika za Hande Ercel, raste gledanost serije Bambaska Biri / Neko drugi!

Foto Credits: IMDB

Serija Bambaska Biri / Neko drugi je zauzela drugo mesto u total kategoriji rejtinga. Ocene, koje su bile niže od očekivanih u prvoj epizodi, ipak nisu bile loše.

Za početak, nakon gledanosti prve epizode, počele su intenzivne kritike na društvenim mrežama, posebno prema Hande Ercel. Iako se mnogima dopalo partnerstvo Buraka Deniza i Hande Ercel, neki gledaoci su ocenili da Ercel nije mogla da se pohvali ulogom glavne ženske uloge, odnosno da ih nije impresionirala u ulozi.

Sarkastične komentare dala su i neka poznata imena, navodeći da je mnogo novca potrošeno na glavne uloge u projektu, pa nije ostalo mnogo novca za ostala dela serije.

Odlične brojke

Posle svih ovih komentara i kritika Hande Ercel, ocena druge epizode ​​serije Bambaska biri / Neko drugi bila je od velikog značaja. Kada su objavljeni rezultati, pokazalo se da je rejting napravio strahovit skok, ma koliko kritika bila veća. Rezultati rejtinga, koji su veoma obradovali fanove Hande Ercel, takođe su podigli moral tima serije, posebno posle ovog talasa kritika.

Ocene koje se približavaju broju 5 u total kategoriji rejtinga i AB grupi su realizovane po stopi od 5 u grupi ABC1. Ovo se može smatrati kao poverenje publike u seriju.

Neslihan Yesilyurt, koji je kreirao rekordne TV serije, je u rediteljskoj fotelji ovog projekta. Projekat serije Bambaska Biri, čiji je scenarije napisao Ethem Ozisik, scenarista TV serije koja je kreirala dnevni red, promenio je ravnotežu ponedeljkom uveče u svoju korist.

NOVO - Otkriveno kada počinje druga sezona serije Aile / Porodica

By: TV Exposed