Birkan Sokullu odmara i bira novi projekat

Birkan Sokullu je jedno od imena koje je sebi postavilo za cilj portretisanje različitih likova.

Birkan Sokullu odmara i bira novi projekat

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji je pokazao koliko ume da bude dobar u dramskim ulogama sa likom Hana u TV seriji Masumlar Apartmani, nedavno je učestvovao u filmu pod nazivom Ask Sanati / Umetnost ljubavi, koji će biti objavljen na Netflixu.

Birkan, koji se pojavio ispred kamere sa Esrom Bilgic i počeo da se odmara nakon što je snimanje završeno u julu, rekao je da je posebno imao za cilj da prikaže različite likove.

Sokullu koga s vremena na vreme viđamo u romantičnim komedijskim projektima ili delima prepunom akcije, od učešća u istorijskim TV serijama do snažnih dramskih uloga, uvek juri za novim uzbuđenjima.

Birkan Sokullu je na tu temu rekao:

„Pokušavam da napravim takve izbore što je više moguće. U tim radovima nalazim više prostora za igru.”.

Takođe je izjavio da mu je draže da učestvuje u različitim likovima, rekavši: „Prijatno mi je što sam uključen u različite radove.”.

Čita ponuđene uloge

Objašnjavajući da je teško prikazati različite likove i zato mu je potrebno da se odmori, Birkan Sokullu je rekao da trenutno pokušava da se oslobodi umora.

Navodeći da čita projekte koji mu stignu, poznati glumac je rekao da je u fazi evaluacije i ako postoji projekat koji mu odgovara, ponovo će se vratiti na setove.

Sokullu dakle ne namerava dugo da pauzira u setovima. Glumac, koji objašnjava da nema plan za odmor, izgleda da ne okleva da ode na set ako dođe do dobrog posla.

NOVO - Akin Akinozu u novoj seriji Aile Albumu / Porodični album

By: TV Exposed