Miray Daner odmara pred snimanje nove sezone serije Kus Ucusu / Let ptica

Turska glumica Miray Daner, koja je napravila veliki uspeh sa likom Hilal u TV seriji Vatanim Sensin emitovanoj na Kanalu D, došla je na ekrane sa najnovijom serijom Kara Tahta emitovanom na TRT1.

Miray Daner odmara pred snimanje nove sezone serije Kus Ucusu / Let ptica

Foto Credits: RiriNano

Ova mlada i talentovana turska glumica, koja je skrenula pažnju na sebe i digitalnom serijom Kus Ucusu / Let ptica na digitalnoj platformi Netflix, otišla je na odmor sa Ogulcan Enginom, sa kojim je već neko vreme u ljubavnoj vezi, pre druge sezone serije.

Ovaj zaljubljeni par povremeno deli fotografije sa odmora na svojim zvaničnim Instagram nalozima. Glumica, koja svoju vezu radije živi van videokruga javnosti, otišla je na odmor u Veneciju sa svojim momkom. Miray Daner je na Instagram storiju objavila romantičnu pozu sa Ogulcanom Enginom na svom Instagram nalogu tako što je pored imena svog dečka stavila emotikon srca. To je izazvalo oduševljenje njenih fanova. Mnogi smatraju da Engin i Daner izgledaju veoma lepo i da pristaju jedno drugom.

Miray Daner, koja se proslavila uspešnim glumačkim nastupom u projektima u kojima je učestvovala, uskoro će biti na snimanju druge sezone Netflixove serije Kus Ucusu. U ovom projektu su zaista svi briljirali i izgledali veoma dobro uz iskusne kolege Ibrahima Celikkola i Birce Akalay. Radnja prve sezone ove turske serije je privukla dosta pažnje, a svi se nadaju da će tako biti i u nastavku.

View this post on Instagram

A post shared by Miray Daner (@miraydaner)

NOVO - Ugur Gunes kao komadant specijalnih snaga u seriji Avci / Lovac

By: TV Exposed