Esra Bilgic potpisala novi ugovor

Esra Bilgic, koja je poslednju ulogu Gulfem tumačila u TV seriji Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona, po završetku serije je rešila da se odmori. U međuvremenu, uspešna glumica, vodila je pregovore za ulogu u seriji Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo.

Esra Bilgic potpisala novi ugovor

Foto Credits: IMDB

Međutim, prošle nedelje je otkriveno da je Esra Bilgic, za koju je najavljena glavna uloga u novoj seriji, napustila projekat. U nekim objavama o ovome u turskim medijima, glumica je prikazana kao osoba koja izaziva probleme.

Uspešnoj glumici, koja je zatvorila knjigu o projektu Suslu Korkuluk, takođe je ponuđeno da bude zaštitno lice u reklamama mnogih brendova. Potvrđene su informacije da će Esra biti reklamno lice dva brenda. Nakon reklame za Victoria's Secret, sada je dogovorila saradnju sa novim brendom. Poznata turska glumica, koja je izazvala divljenje svojom prirodnom lepotom, sada je potpisala ugovor sa brendom Flormar. Detalji ovog ugovora, odnosno glumicina zarada nisu objavljeni.

Lepa glumica, koja ima veliku bazu fanova ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, zahvaljujući TV serijama u kojima je glumila, privlači pažnju uzastopnim reklamama.

Ono što naravno sada sve zanima gde će to Esra Bilgic raditi u narednom periodu. Glumica je nakon prekida svake saradnje vezane za projekat Ukrašeno strašilo, dobila mnoge ponude za snimanje novih projekata i na televiziji i na digitalnom polju...

NOVO - Cansu Dere sve popularnija širom sveta!

By: Milt-TV Exposed