Cansu Dere sve popularnija širom sveta!

Živimo u periodu kada je interesovanje za zvezde turskih TV serija u inostranstvu poraslo, a poslednjih dana do izražaja dolazi ime Cansu Dere. Dere, koja je ostala upamćena po fenomenalnom nastupu u seriji Ezel, poznata je u inostranstvu po dve značajne TV serije.

Cansu Dere sve popularnija širom sveta!

Foto Credits: DiziCentral

Popularnost Cansu Dere je počela da raste emitovanjem serije Sadakatsiz u Španiji i Latinskoj Americi, nakon takođe veoma uspešne televizijske serije Anne.

Poznata turska glumica, koja je učestvovala na manifestaciji Fotogramas de Plata koja se održava od 1951. godine, učestvovala je na ceremoniji uručenja nagrade za najbolju glumicu. Glumica, koja je oduševila svojom lepotom, susrela se i sa svojim obožavaocima i isplivale su veoma lepe fotografije na društvenim mrežama.

Kako se povećava broj zemalja u kojima se emituje TV serija Sadakatsiz, ime Cansu Dere dolazi do sve većeg izražaja. Naravno, efekat poluge otkriva i činjenica da su strani fanovi, koji su nekako primetili Cansu, počeli da gledaju projekte u kojima je učestvovala.

Uživajući u međunarodnoj popularnosti, Dere nastavlja da osvaja društvene mreže bliskom komunikacijom sa svojim fanovima i novim objavama.

Pomenuta serija Sadakatsiz, koja je izazvala veliku pažnju u zemljama Latinske Amerike, imala dobro otvaranje, odnosno uspešnu premijeru i u Čileu.

Projekat koji se emituje na njihovom Mega TV pod nazivom „Traicionada“, sa svojom prvom epizodom dobio je ocenu 13,3, što je preokrenulo gledanost na čileanskoj televiziji. Serija je postala trend tema na društvenim mrežama, kako imenom, tako i haštagom „Asyina osveta“.

NOVO - Da li će Burak Deniz i Alina Boz ponovo raditi zajedno?!

By: Milt-TV Exposed