Fanovi Serenay Sarikaye traže glumici posao

Fanovi turske glumice Serenay Sarikaye odlučili su da pronađu svojoj miljenici posao. Glumica Serenay Sarikaya se dugo nije pojavila u nekoj ozbiljnijoj ulozi. Nakon početnog uspeha u karijeri usledilo je zatišje. U medijima se često nalazila, ali iz razloga koji nemaju veze sa poslom. Mnogo više se pisalo o njenom ljubavnom životu. Na kraju i ...

Fanovi Serenay Sarikaye traže glumici posao

Fanovi turske glumice Serenay Sarikaye odlučili su da pronađu svojoj miljenici posao.

Glumica Serenay Sarikaya se dugo nije pojavila u nekoj ozbiljnijoj ulozi. Nakon početnog uspeha u karijeri usledilo je zatišje. U medijima se često nalazila, ali iz razloga koji nemaju veze sa poslom. Mnogo više se pisalo o njenom ljubavnom životu. Na kraju i o raskidu veze koju je imala. Svi se nadaju da bi se mlada glumica mogla vratiti na pravi put u karijeri i pojaviti u jednoj novoj, uspešnoj seriji.

Njeni fanovi su došli na ideju kako da joj pomognu. Juče su poslali veliki broj poruka producentu Onuru Guvenatamu samo sa jednim ciljem. Svi oni žele da se Serenay pojavi kao gost u seriji Kirmizi Oda. S obzirom na veliki broj glumaca koji se pojavljuju kao gosti-glumci u ovoj seriji, tako nešto nije nemoguće. Ostaje da vidimo da li će i kada Onur poslušati molbe Sarikayinih fanova.

NOVO - Fatih Aksoy o statusu Nesrin Cavadzade u seriji Yasak Elma

By: TV Exposed