Serija Kopuk odlazi u prošlost!

Gledanost 4. epizode ​​nove serije pod nazivom Kopuk, emitovane na kanalu Now, izazvala je “pucanje konopca”.

Serija Kopuk odlazi u prošlost!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Kopuk, u kojoj glumi trio Kaan Yildirim, Seray Kaya i Biran Damla Yilmaz, krenula je sa ciljem da predstavlja prisustvo na ekranu kroz snažnu priču.

Međutim, serijal Kopuk nije bio preterano zanimljiv za gledaoce. Jedan od najvažnijih razloga za ovu situaciju može se videti kao činjenica da projekti TV serija kao što su Gonul Dagi i Kardeslerim subotom uveče privlače veliku publiku već više od 3 godine.

Nije prošlo nezapaženo da se serija Kopuk nije izdvojila kao priča i nije stvorila jaku interakciju na društvenim mrežama.

Možemo reći da konačna odluka za seriju ne stvara previše važan dnevni red za publiku.

Nesreća za Kaana Yildirima

Kaan Yildirim je imao sličnu veliku nesreću prošle sezone u TV seriji Sipahi. Međutim, situacija je malo drugačija za dve glavne ženske glumice, Seray Kayu i Biran Damlu Yilmaz.

Ove dve mlade glumice, koje su svoja imena širokoj publici na platnu prikazale projektima, suočile su se sa velikom nesrećom.

Naravno, čini se da je velika nesreća za glumca što je Kaan Yildirim, koji je prošao kroz sličnu situaciju, morao da se suoči sa dva rana finala nakon uspešne TV serije Hekimoglu.

Podsetimo, serija kanala Now (bivši Fox) pod nazivom Kopuk će se petom i poslednjom epizodom oprostiti od ekrana u subotu, 24. februara.

View this post on Instagram

A post shared by Kopuk Dizi (@kopukdizi)

NOVO - U petak počinje nova turska serija Kara Agac Destani | Ep o crnom drvetu

By: TV Exposed