Turski glumac Ismail Ege Sasmaz sa seta na set!

Turski glumac Ismail Ege Sasmaz je u prethodnom periodu imao mnogo posla. Glumac će se pojaviti u čak četiri projekta za svega nekoliko meseci.

Turski glumac Ismail Ege Sasmaz sa seta na set!

Foto Credits: Haberler

Ismail Ege Sasmaz je bio zapažen u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Lik negativca, Kaana Karadaga je izneo na odličan način. Nakon toga imao je i ulogu u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu. Posle kratke pauze, na kojoj je rekao sudbonosno “da”, Ismail se vratio na set, ovaj put novog projekta.

Sasmaz snima seriju Sakli, koja će biti emitovana na digitalnoj platformi Blu TV. Po završetku snimanja tog projekta, preći će na još jedan novi set. Od ranije je poznato da će Ismail Ege Sasmaz tumačiti jednu od glavnih uloga u novoj televizijskoj seriji pod nazivom El Kizi. Zna se i ko će biti njegova partnerka u ovoj novoj turskoj seriji. Uz Ismaila na sceni ove nove serije ćemo gledati i Sevdu Erginci.

Snimanje serije El Kizi je počelo, a očekuje se da im se narednih dana priključi i Sasmaz. On će na snimanje serije doći direktno sa seta serije Sakli.

NOVO - Burak Deniz i dalje razmišlja oko uloge u seriji Sahmeran

 By: Milt-TV Exposed