Ozge Yagiz u superlativima o Haluku Bilgineru

Mlada turska glumica Ozge Yagiz jedna je od onih koja je često bila na meti natpisa medija u njenoj domovini prethodnih godina. Ono što je sigurno je da Ozge svojim glumačkim kvalitetima tu pažnju i zaslužuje.

Ozge Yagiz u superlativima o Haluku Bilgineru

Foto Credits: DiziCentral

Ozge Yagiz je u svakoj ulozi bila veoma kvalitetna i odlično se snašla. Ipak, čini se da je najveću pažnju privukla ulogom Reyhan u seriji Yemin. Taj utisak se stiče možda i zbog dešavanja koja ni nemaju veze sa glumom, već njenim privatnim životom. Yagiz je tokom snimanja serije otpočela ljubavnu vezu sa njenim partnerom iz ovog projekta, Gokberkom Demircijem.

Par se potom i verio i kada su mnogi očekivali venčanje, Ozge i Gokberk su se razišli. U poslednje vreme se piše o tome da se par pomirio, ali za sada oni to nisu potvrdili.

Ozge Yagiz je u novom intervjuu izmedju ostalog izjavila da je sada u njenim najboljim godinama i da je veoma srećna. Sve u njenom životu dolazi u ravnotežu, svaki momenat se pojavljuje baš onda kada treba, istakla je mlada glumica. Jednostavno, oseća da je u harmoniji sama sa sobom. Glumica je priznala da je veoma srećna zbog rada sa takvom glumačkom veličinom kakva je Haluk Bilginer. Kada je počinjala karijeru, jedan od njenih snova je bio da glumi sa Halukom, a sada joj se on i ostvaruje u seriji Baba | Otac. Bilginer je postao njen učitelj, otac, glas, dah i duga, on joj je sve, u jednom dahu ispričala je Ozge. Kada njegova energija i harizma ispuni set, ponekad se malo oseća i posramljeno svojih glumačkih sposobnosti. Bilginer je poseban univerzum, smatra Yagiz.

Lepo je videti da mladje kolege govore sa velikim uvažavanjem o starijim glumcima, kao što je to slučaj sa Ozge i Halukom. Nema dileme da od takve glumačke veličine mlada glumica može mnogo toga da nauči i da se dodatno unapredi.

NOVO - Da li će turska serija Kral Kaybederse biti vredna čekanja?!

By: TV Exposed