Da li će turska serija Kral Kaybederse biti vredna čekanja?!

Jedna od najiščekivanijih turskih TV serija u poslednje vreme je projekat Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi. Ovu seriju ćemo konačno gledati u novoj sezoni, pa ćemo dobiti i odgovor na pitanje da li je vredna čekanja.

Da li će turska serija Kral Kaybederse biti vredna čekanja?!

Foto Credits: IMDB

Serija Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi predstavlja ekranizaciju novele Gulseren Budayicioglu. To je u startu dovoljno da izazove veliko uzbudjenje kod fanova turskih televizijskih serija jer je dobro poznato da su mnogi serijski hitovi nastali po knjigama ove autorke. Kada se na to doda da će glavnu ulogu u novoj seriji tumačiti Kivanc Tatlitug, uzbudjenje je na još većem nivou.

Producent Onur Guvenatam je predložio Beren Saat za glavnu žensku glumicu, ali je to još uvek samo njegova želja, pregovori tek predstoje. Trenutno Beren i Kivanc zajedno snimaju film Poslednji poziv za Istanbul koji se radi za Netflix u produkciji iste kompanije. Po završetku snimanja filma u Njujorku, počeće pripreme za rad na seriji Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi.

Na poziciji režisera će biti Cagri Vila Lostuvali poznata po svom radu u seriji Masumlar Apartmani | Apartmani nevinih. Scenario za seriju razvija isti tim scenarista koji je radio projekat Masumlar Apartmani.

Radnja serije Kral Kaybederse će doneti priču o bogatom, uspešnom i atraktivnom muškarcu koji zavede mladu devojku ali ne želi da napusti suprugu i porodičan život. Osveta njegove supruge će biti užasna...

NOVO - U čemu je tajna Kerema Bursina?

By: TV Exposed