Poruka čežnje Aslihan Guner (FOTO)

Aslihan Guner, koja je osvojila srca publike likom u seriji Kuzey Yildizi koja se emituje na Show TV-u subotom uveče, vreme provodi daleko od svoje porodice kao i drugi glumci i kolege. Glumica, koja dugo nije mogla da napusti grad zbog serije koja se snima u Orduu, poslala je poruku svojim najmilijima koji je čekaju ...

Poruka čežnje Aslihan Guner (FOTO)

Aslihan Guner, koja je osvojila srca publike likom u seriji Kuzey Yildizi koja se emituje na Show TV-u subotom uveče, vreme provodi daleko od svoje porodice kao i drugi glumci i kolege. Glumica, koja dugo nije mogla da napusti grad zbog serije koja se snima u Orduu, poslala je poruku svojim najmilijima koji je čekaju u Istanbulu.

Aslihan Guner, koja je udata za Merta Kilica, koji je glumac poput nje, izrazila je svoju čežnju za porodicom, kao i za suprugom.

Guner, koja je ponekad na društvenim mrežama objavljivala divne poglede na Crno more i svoje prijatne trenutke sa snimanja serije, ovoga puta objavila je post koji je izrazio njenu čežnju.

Porukom na društvenim mrežama koju je poslala iz Ordua, pokazala je ko joj najviše nedostaje. Fotografija na kojoj je sa svojim psom, i svojim sestrama Neslihan i Yasemin na kojoj su suzni emotikoni i komentar „Tako mi nedostaju“, privukla je veliku pažnju.

Gunerin post možete videti ispod...

By: TV Exposed

NOVO-Hande Ercel uputila lep gest… (FOTO)