Kraj za tursku seriju Kirik Hayatlar / Slomljeni životi

Polako stižemo do kraja još jedne turske serije. U pitanju je projekat pod nazivom Kirik Hayatlar ili u prevodu Slomljeni životi.

Kraj za tursku seriju Kirik Hayatlar / Slomljeni životi

Foto Credits: Star

Serija Kirik Hayatlar / Slomljeni životi donosi nam na TV ekrane priču o tome šta su dvoje ljudi spremni da učine za svoju ljubav, šta je sve jedna majka spremna da ostavi iza sebe zbog moći, kao i tajne porodice Kodžabej koje će izaći na videlo i biti uzrok mnogim sukobima unutar porodice.

Ovu seriju režiraju Berna Akpinar i Metin Namlisesli, a redateljska palica serije Slomljeni životi pripada Bekiru Dadašu i Ilknur Uguz Arslan. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Nobetci Yapim. Kreatori priče su Pinar Ordu, İbrahim Guler i Melek Ordu, a scenario su napisali Jaşar Aksu i Nilufer Jenidogan Ozmekik.

Uloge u seriji Kirik Hayatlar tumače Can Ceylan, Meltem Akcol, Erdem Yilmaz, Mine Cayiroglu, Murat Onuk, Burcu Almeman i drugi.

Serija je zamišljena kao dnevna serija Kanala D, ali je slaba gledanost uzrokovala promene veoma brzo. Ni to što je projekat prebačen na mali televizijski kanal teve2 nije pomoglo. Rejting je bio veoma nizak i loš, pa je doneta odluka o finalu seriju u epizodi 100. Dakle, još jedna priča i još jedna turska serija se završava...

Da li ste gledali ovu seriju, kakvi su vaši utisci o ovom projektu? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Ali Seckiner Alici ima novu ulogu

 By: Milt-TV Exposed