Hazal Kaya najavila drugu sezonu popularne serije

Hazal Kaya je na duže vreme napravila pauzu od projekata između ostalog i zbog pandemije. Nakon ovog dugog čekanja, otišla je pred kameru za film pod nazivom Benden Ne Olur / Šta mi se dogodilo?. Zatim je preuzela ulogu u seriji Midnight at the Pera Palace, koja je snimljena za Netflix.

Hazal Kaya najavila drugu sezonu popularne serije

Foto Credits: DiziCentral

Posle dugog čekanja, serija je izašla u martu. Hazal Kaya je igrala glavnu ulogu sa Selahatinom Pasalijem i Tansu Bicer u seriji koju je režirao Emre Sahin. Adaptirana po romanu Čarlsa Kinga, serija je ispričala priču o novinarki Esri, koja je putovala u prošlost.

Značajno je da su u seriji na dnevni red dovedeni i neki istorijski događaji iz 1919. godine. Scene koje su prikazale trenutke kada je Ataturk došao u hotel Pera Palace bile su one koje su zagrejale srca Hazal Kaye, ali i publike.

Hazal Kaya je tada rekla da je takođe uzbuđena što je u nizu prilika doživjela ovo veliko uzbuđenje.

Pošto je dobio neke kritike u Turskoj, projekat Midnight at the Pera Palace naišao je na veliko uzbuđenje i interesovanje Netfliksovih pretplatnika u stranim zemljama. Postepeno je raslo i interesovanje i za sam hotel Pera Palas.

Posle nekog vremena, oni koji su gledali seriju saznali su da će se snimati druga sezona, ali nije bilo jasnih informacija.

Hazal Kaya je dala nove vesti! Trenutno, glumica nema projekat. Njeni obožavaoci žele da je vide i na TV ekranu. Međutim, dok je Hazal rekla da nema pomaka po tom pitanju, ono što može da raduje njene fanove je da će biti snimljena druga sezona već pomenute Netflixove serije.

Hazal je nedavno izjavila: „Midnight at the Pera Palas je bio posao koji smo svi voleli da radimo. Veoma smo zadovoljni rezultatima. Sada čekamo drugu sezonu. Ne znam još da li ću u međuvremenu raditi i nešto drugo.“.

NOVO - Glumac iz serije Aziz sa Muratom Yildirimom u novom projektu

By: TV Exposed