Alperen Duymaz demantovao tračeve o njemu

Ne promiče pažnji da se sadržaj tračeva sa seta serije Ego o Alperenu Duymazu predstavlja kao vest i sada je glumac bio prinuđen da se izjasni.

Alperen Duymaz demantovao tračeve o njemu

Foto Credits: Internet Haber

Uz novi trač koji je došao do izražaja na internetu i društvenim mrežama, odrazilo se da ovaj turski glumac nije došao na set jednog dana i da je ceo tim čekao i nikoga nije obavestio.

Alperen Duymaz je takođe otkrio da je optužba neosnovana, objavom na svom Tviter nalogu.

Međutim, situacija koja je nastala izazvala je da se prva debata u januaru ponovo vrati u prvi plan. Razlog za to je bio taj što je Alperen Duymaz navodno bio protiv Melise Asli Pamuk u prvoj raspravi o „nepoštovanju ekipe snimatelja, kada su morali da je čekaju i ne postupanju u skladu sa ozbiljnošću posla.“.

Razlozi koji stoje u osnovi svađe Alperena Duymaza sa njegovom partnerkom Melisom Asli Pamuk u prvoj diskusiji, bili su u formi „držanja ekipe seta na čekanju, neozbiljnog ponašanja, ne pridavanja potrebnog značaja poslu“.

Sada u istoj situaciji

Drugim rečima, Duymaz je dospeo u situaciju koju je ranije kritikovao. Sada se pojavila glasina da je poznati glumac sam uradio situaciju zbog koje je pre nekoliko meseci reagovao protiv svoje partnerke.

Alperen Duymaz je na svom tviter nalogu objasnio da ova glasina nije tačna, ali način na koji je ova tvrdnja predstavljena podsetio je na razloge za diskusiju u januaru.

Danima se pričalo i o svađi koju je navodno glumac imao sa partnerkom Melisom Asli Pamuk prvih dana na snimanju serije Ego.

NOVO - Da li će serija Yargi dobiti treću sezonu?!

By: TV Exposed