Čeka nas uzbudljivo finale sezone serije Sandik Kokusu | Miris škrinje!

Serija Sandik Kokusu privukla je pažnju sa prosečnim rejtingom i širokom publikom.

Čeka nas uzbudljivo finale sezone serije Sandik Kokusu | Miris škrinje!

Foto Credits: Haber Global

Sa uspešnom pričom i snažnim glumačkim performansama, ovaj važan projekat Show TV-a nastaviće da se sastaje sa gledaocima u drugoj sezoni.

Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje će se oprostiti od svoje publike sa 26. epizodom. Scenaristička grupa će tokom leta kreirati priču za drugu sezonu.

Očekuje se da će se ekipa ponovo okupiti u avgustu da bi započela snimanje i da će se druga sezona sastati sa gledaocima u septembru. Prva promocija finala sezone TV serije Sandik Kokusu, čiju produkciju potpisuje 03 Medya je objavljena.

Najava privukla pažnju

U promociji, Karsu saznaje da mora da ima stabilan život da bi dobila starateljstvo nad decom, a intimni trenuci Filiz i Hasana privlače pažnju.

Kivanc je veoma impresioniran kada vidi Irmak kako pažljivo izlazi iz kuće. Karsu, koja traži muža da bi dobila starateljstvo, odgovara na Kivancevu ponudu: “Hajde da se onda venčamo.”.

Gledaoci su veoma zainteresovani da saznaju kako će Karsu odgovoriti na ovu ponudu i kako će Irmak reagovati.

Scenario za seriju Sandik Kokusu | Miris škrinje napisale su Melis Civelek i Zeynep Gur, kreativnu konsultaciju obavila je Zeynep Gunay, a režirala ju je Nezaket Coskun. U glavnim ulogama su Ozge Ozpirincci, Demet Akbag, Metin Akdulger, Necip Memili, Meric Aral, Seda Turkmen, Levent Can i Ugur Yucel.

Sezonsko finale serije Sandik Kokusu biće emitovano u sredu u 20.00 na Show TV.

NOVO - Finale sezone serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice donelo nova iznenađenja!

By: TV Exposed