Hande Soral plače na setu, a potom i kad gleda seriju Ates Kuslari!

Hande Soral, koja igra lik Mercan u TV seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice, vratila se na set nakon duže pauze.

Hande Soral plače na setu, a potom i kad gleda seriju Ates Kuslari!

Foto Credits: IMDB

Rođena 1987. godine, glumica se poslednji put pojavila na televizijskom ekranu sa likom Umit u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj. Pored toga, Soral, koja igra lik Su u digitalnoj seriji Alef, nastavlja svoj put kao jedna od glavnih ženskih uloga u seriji Ates Kuslari, koja je sada postigla uspešan nastup na ATV-u.

Glumica, koja je na snimanju nekoliko meseci, takođe je veoma zadovoljna učešćem u projektu Ates Kuslari / Vatrene ptice, koji je priča o maloj bebi koju su deca sa ulice pronašla u smeću.

Dobra gledanost serije, koja se emitovala petkom uveče, podiže motivaciju ekipe na najviši nivo. Odgovarajući na pitanja svojih obožavatelja, Hande Soral je dala zanimljive informacije.

Iskrene izjave

Na pitanje kada će se Ali i Mercan venčati, glumica je rekla: „Ne znam kada će se venčati. Taj brak će biti iznenađenje za nas.“.

Odgovarajući na pitanje gledaoca koja je izjavila da je plakala na ekranu dok su se emitovale scene serije, glumica je objasnila da su i na snimanju ronili suze sledećim rečima:

„Da, zaista plačemo. Uz scenu, ne moramo se pretvarati da plačemo, jer smo tužni, plačemo profesionalno. Ali dok gledam, stvarno plačem kao Hande. Gledam dramu plačući i za scene koje sam snimila i za scene koje nisam igrala.".

Objašnjavajući da voli lik Mercan i da je prihvata onakvu kakva jeste, glumica je rekla da su se dve osobe koje su se najviše smejale na setu Gerkem Sevindik i Ilayda Alisan.

NOVO - Serija Hayatimin Sansi je gotova, još dve u problemu!

By: TV Exposed